Alitalia

Air France-KLM uradno potrdil ponudbo za vstop v Alitalio
Dnevnik
petek, 9. januar 2009 ob 16:27
Upravni odbor francosko-nizozemskega letalskega prevoznika Air France-KLM je danes uradno potrdil ponudbo za svoj vstop v novonastalo italijansko letalsko družbo Alitalia, po kateri naj bi za odkup...
 
Air France-KLM uradno vstopa v Alitalio
Delo
petek, 9. januar 2009 ob 16:05
Upravni odbor francosko-nizozemskega letalskega prevoznika Air France-KLM je uradno potrdil ponudbo za svoj vstop v novonastalo italijansko letalsko družbo Alitalia.
 
Lufthansa ostaja v igri za odkup delov Alitalie
Dnevnik
petek, 9. januar 2009 ob 14:36
Pogajanja med Air France-KLM in Alitalio o vstopu francosko-nizozemskega letalskega prevoznika v novonastalo italijansko letalsko družbo zelo napredujejo, je po poročanju italijanskih medijev v...
 
Lufthansa ostaja v igri za odkup delov Alitalie
SiOL.net
petek, 9. januar 2009 ob 13:46
Rim - Pogajanja med Air France-KLM in Alitalio o vstopu francosko-nizozemskega letalskega prevoznika v novonastalo italijansko letalsko družbo zelo napredujejo, je dejal premier Silvio Berlusconi.
 
Air France in Lufthansa še vedno v tekmi za Alitalio
Dnevnik
nedelja, 4. januar 2009 ob 20:21
Nova Alitalia, zdaj v lasti konzorcija CAI, bo uradno prvič poletela čez dober teden dni, ko bo italijanska družba za nadzor zračnega prostora in poletov formalno odobrila prevzem dovoljenj za polete nekdanjega državnega podjetja.
 
V novo Alitalio tudi Air France-KLM
RTV Slovenija
sobota, 3. januar 2009 ob 16:41
Alitalia je z letalskim prevoznikom Air France-KLM sklenila sporazum, s katerim bo slednji vstopil v kapitalsko strukturo italijanske letalske družbe.
 
Alitalia sklenila dogovor o partnerstvu z Air France
SiOL.net
sobota, 3. januar 2009 ob 14:24
Rim - Alitalia je z letalskim prevoznikom Air France-KLM sklenila sporazum, da bodo Francozi vstopili v kapitalsko strukturo nove italijanske letalske družbe kot mednarodni partner.
 
<< Začetek < Nazaj 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian